Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
17 september 2013

Presentatie Alex Sheerazi bij NRC voor ministerie SZW

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op 17 september een personeelsdag in het NRC-gebouw op het Rokin, direct naast het gelijknamige station van de Noord/Zuidlijn. Hoofdredacteur Peter Vandermeersch geeft een inleiding op het thema “Politiek en beeldvorming in de media”.

Presentatie Alex Sheerazi
Alex Sheerazi presenteert hoe de reputatie van de Noord/Zuidlijn is veranderd ‘van pispaal naar vertrouwen (en een beetje trots)’. Vanuit welke visie en met welke strategie gewerkt is aan het herstel van vertrouwen van de stakeholders in het project Noord/Zuidlijn. Een project dat in 2009/2009 zelfs het risico kende helemaal afgeblazen te worden… Zie ook het artikel van Alex Sheerazi en Freddy Elink Schuurman bij ‘Communicatie en Omgeving’

Besloten

Live kennissessies