Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
3 oktober 2013

Bezoek provincie Fryslân

De afdeling communicatie van de provincie Fryslân krijgt een rondleiding door de tunnel en een presentatie over hoe de Dienst Metro bij de Noord/Zuidlijn en andere projecten zoals Renovatie Oostlijn met corporate communicatie (positionering en communicatieuitingen) en met omgevingsmanagament omgaat.
De directe omgang met de omgeving, de manier waarop we bij de Dienst Metro met ‘tegenstand’ omgaan, de relatief kleine maatregelen die we treffen om de omgeving tegemoet te komen (kleine moeite, groot effect) inspireren de provincie Fryslân bij het invullen van hun kernwaarde ‘de mienskip op 1’ (omgeving op 1), ‘betrouwbaarheid’ en wat dit voor hun dagelijkse werk betekent. Niet alleen voor communicatie bij infraprojecten maar in het algemeen.

Live kennissessies