Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
24 mei 2014

Dag van de Bouw

Zaterdag 24 mei is het weer de Dag van de Bouw, een initiatief van Bouwend Nederland. Ook dit jaar doet de Noord/Zuidlijn natuurlijk weer mee. Omdat er in de voorgaande jaren veel belangstelling was, zetten we zowel op zaterdag 24 mei als zondag 25 mei de bouwhekken open. Op deze twee dagen kun je op drie plekken ‘een duik nemen’ en wandelen door de stations en tunnels van de Noord/Zuidlijn.

Je kunt dan met eigen ogen zien hoe ver we zijn, hoe groot en imposant het allemaal is geworden en hoe diep je onder de grond bent tijdens het bezoek. Op sommige plaatsen ben je straks zo’n 30 meter onder NAP! Schrijf je in voor een van de drie wandelingen en dompel je op 24 of 25 mei onder in de wereld van de Noord/Zuidlijn!

Inschrijven is dit jaar verplicht via de pagina van de open dagen 2014.

Live kennissessies