Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
20 juni 2016

Decharge team Diepe Stations

Op maandag 20 juni sluiten Gerard Sheffrahn en zijn team officieel het contract Diepe Stations af. In het inhoudelijke deel van het programma zal stilgestaan worden bij de geleerde lessen en ervaringen van dit complexe en beladen onderdeel van de bouw van de Noord/Zuidlijn. In een ‘lagerhuisdebat’ gaat deelnemers vervolgens met elkaar in debat naar aanleiding van stellingen.

Afgelopen maanden is er naar aanleiding van een door het team zelf geschreven en nauwkeurig gedocumenteerd manuscript gewerkt aan het boekje De Diepte in – een leergeschiedenis van de drie diepe stations van de Noord/Zuidlijn. Het boekje zal deze middag overhandigd worden aan het team. Op deze site verschijnt een korte serie artikelen naar aanleiding van het boek.

Live kennissessies