Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
27 oktober 2016

KennisMaking testen

De opleverdatum voor de Noord/Zuidlijn is bekend: op 22 juli 2018 gaat de nieuwe metrolijn in één keer zijn volledige dienstregeling rijden. Op diezelfde dag zal het hele lokale en regionale openbaar vervoer in de stadsregio ook omklappen. Een operatie vanjewelste, een ‘olympische uitdaging’- betrokkenen komen superlatieven te kort om aan te geven dat het geen gelopen race is. De komende twee jaar staat het projectteam voor een ‘Olympische uitdaging’. Testen van materieel en processen zijn een van de belangrijkste aspecten van die laatste fase. Wat weten we wel en misschien nog niet? Kunnen we leren van kennis en ervaring uit andere projecten? Testmanager Everard van Rees stelt deze ochtend een programma samen waar in betrokkenen in besloten setting met elkaar ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

De inhoud van het programma wordt binnenkort bekend. De KennisMaking zal plaatsvinden tussen 9.30-13.30 uur op een centrale plek in Amsterdam. Deelname is op uitnodiging.

Live kennissessies