Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
7 oktober 2013

Kennisuitwisseling met Rijkswaterstaat

De juridische expertiseafdeling van Rijkswaterstaat heeft veel affiniteit met (grote en complexe) infrastructurele projecten, bijvoorbeeld op het gebied van juridische houdbaarheidstoetsen van besluitvorming over die projecten. Denk daarbij aan de besluitvorming over alle aanpassingen van de snelwegen van de laatste tijd, maar ook aan advisering over grote infrastructuurprojecten.
Rijkswaterstaat en de Noord/Zuidlijn gaan met elkaar in gesprek over de parallellen en verschillen. Concreet wordt daarbij o.a. gesproken over de impact van een Evaluatiecommissie op het project, over hoe de Noord/Zuidlijn omgaat met de complexe logistiek binnen een stedelijke omgeving en hoe de Noord/Zuidlijn een calamititeitenorganisatie heeft ingericht.

Live kennissessies