Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
24 juni 2015

Nationaal Congres Dag van de Rail

Op woensdag 24 juni wordt het Nationaal congres Dag van de Rail gehouden in Utrecht.

Het programma gaat over samenwerking in de praktijk, plannen en voortgang, innovaties, besturing en beveiliging van het spoor. Actuele ontwikkelingen, innovaties, praktijkvoorbeelden, afspraken, tools en prestaties komen aan bod. Het programma op woensdag 24 juni 2015 bestaat uit het delen van visies en plannen door middel van innovatieve en praktijk gerelateerde sessies.

Peter van Gestel, Manager Integrale Veiligheid Noord-Zuidlijn bij Metro en Tram zal – namens Metro en Tram / Noord/Zuidlijn – tijdens de innovatieronde (innovatietrein) een tafeldiscussie over ‘noord-zuidlijn’ leiden waarbij de veiligheidsmaatregelen aan de orde worden gebracht. Aan de orde komen zelfredzaamheid en  ‘save-haven’. Als tafelvoorzitter zal hij samen met degenen die aan tafel zitten kennis en ervaringen delen, oplossingen genereren en nieuwe ideeën laten ontstaan.

Live kennissessies