Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
25 augustus 2016

Thijs van Steen houdt techtalk Neerlands diep

Op 25 augustus jongstleden organiseerde kennisinstituut Neerlands diep de jaarlijkse zomerborrel. Het thema van deze zomerborrel was ‘Technologie als gamechanger’. Thijs van Steen, manager systeemintegratie Noord/Zuidlijn, was een van de vier sprekers op dit druk bezochte evenement. Hij vertelde over de timing en fasering van innovatie in projecten.

Ook de drie andere sprekers gaven hun visie op hoe technologie impact heeft op projectmanagement in de bouw- en infraprojecten in Nederland: Marjet Rutten (schrijver en spreker over innovatie in de bouw en infra)  sprak over de beslissende rol van projectmanagers bij de succesvolle implementatie van innovaties in bouw en infra, Gidion Peters (oprichter van de Scrum Company) over het einde van de projectmanager en Jade Wissink (communicatiemanager bij Ruimte voor de Rivier) over het succes van projectambassadeurs dankzij nieuwe communicatietechnologieën. De vier Techtalks staan nu allemaal online bij Neerlands diep, hieronder de lezing van Thijs van Steen.

Live kennissessies