Op de kenniswebsite delen en verrijken we de opgedane kennis rondom de bouw van de Noord/Zuidlijn. Zo bereiken we de metrobouwers, projectmanagers en communicatiedeskundigen van de toekomst en zullen de lessen van de Noord/Zuidlijn daadwerkelijk beklijven en handvatten bieden aan medewerkers van andere grote infrastructurele werken nu en in de toekomst.
9 oktober 2014

Workshop ‘Samenwerken om je doelen te bereiken’

Op donderdag 9 oktober verzorgen we een workshop tijdens de FSW Loopbaanweek. Van 6 t/m 10 oktober organiseert de Faculteitsvereniging Sociale Wetenschappen van de VU een week lang bijeenkomsten voor studenten om na te denken over de eigen loopbaan. Deze workshop is onderdeel van deze week. De workshop geeft een inkijkje in de complexe processen die spelen binnen en rondom de projectorganisatie van de NoordZuidlijn. We bespreken hoe je omgaat met alle verschillende partijen die bij dit project betrokken zijn: Politieke partijen, bestuurders die hun eigen verantwoordelijkheden hebben, belangengroeperingen die tegen zijn en verschillende aannemers die op verschillende onderdelen van het project werkzaam zijn in de Amsterdamse straten.

Meer informatie over de FSW Loopbaanweek is te vinden op de volgende website.

Sprekers:

Pelle de Wit moet vanuit zijn functie van assistent contractmanager Diepe Stations zijn werk verrichten in deze complexe omgeving. In deze workshop wordt je uitgedaagd mee te denken over hoe hij zijn doelen kan behalen door samenwerking tot stand te brengen tussen de verschillende partijen waar hij mee te maken heeft.

Ook zal Marloes Lammerts, stagiair bij de NoordZuidlijn, vertellen hoe ‘werken voor de gemeente’ er in de praktijk uit ziet.

Maarten Woolthuis, coördinator kennismanagement bij de Dienst Metro en Noord/Zuidlijn verzorgt de moderatie van de workshop.

Live kennissessies